TAXEN OCH TERRIERN

Taxen & Terriern är en ohyvlad och orakad podd av kultförklarade Blaue Frau! Inkonsekvent och satans rolig! Ett personligt och aggressivt ställningstagande mot allt!

Följ oss på facebook genom att klicka här.

Foto: Helen Korpak  (Säsong 1 & 2)
Logga: Johan Isaksson
Jingel: Systraskap
Lånehundar: Gabrielle Vaara (säsong 1), Heidi Lunabba (säsong 2)
Klipp: Säsong 1: Ludvig Allén (Podd #1 Kristian Ekholm), Säsong 2: Andrea Svanbäck/Blaue Frau. Säsong 3: Blaue Frau & Ludvig Allén (Podd #2)
Kontakt på HBL/Förlaget: Andrea Svanbäck

 

TAXEN OCH TERRIERN SÄSONG 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Taxen & Terriern Säsong 3 #1 & #2 ute NU! I samarbete med INGEN! Lyssna HÄR.

***

TAXEN OCH TERRIERN SÄSONG 2

BF_T&T_2

 

 

 

 

 

 

Taxen & Terriern Säsong 2 i samarbete med Förlaget 2016! Lyssna HÄR

***

TAXEN OCH TERRIERN SÄSONG 1

Taxen & Terriern

 

 

 

 

 

 

 

Säsong 1 gjordes i samarbete med HBL och utkom varannan torsdag. Finns på soundcloud HÄR och på itunes.

 

***

Är Taxen och Terriern överlägsna, respektlösa, totaldissande, hånfulla, banala, otrevliga, nedvärderande, provokativa, virriga, ansvarslösa, luddiga, exkluderande, nedlåtande? Har de kackat i eget bo? Är de futtiga typer, martyrer, ett feministiskt alibi, använder de hat- och mobbningsretorik, representerar de en dålig diskussionskultur? Sprider de dynga?

Är Taxen och Terriern intressanta, raljerande, fräscha, tankeväckande, har de party, är de underhållande, roliga, intelligenta, vältaliga, fenomenala, grymma, vassa, personliga, initierade, har de tydliga och obekväma åsikter, är de så jävla feta, är det de säger lärorikt? Är de nya röster i vårt i övrigt ganska unkna offentliga rum? Är de helt jävla fantastiska?

Vem e dom ens? Borde man veta?

Taxen och Terriern . Älskar att utforska och gräva. Har hög uthållighet och envishet. Är rätt så små, lågställda med kort, sträv päls.

Bestäm själv. Lyssna och ha en åsikt. Eller ha ingen åsikt. Skit i oss eller älska oss, eller tyck något helt annat. Vi kommer att fortsätta. Ända fram till januari. Vi har blivit kallade och vi kommer att fortsätta gläfsa er i örat.

voff.