HARLEQUIN

Posted December 18, 2018

Blaue Fraus nästa stora nordiska samarbetsproduktion har arbetsnamnet Harlequin och vill undersöka romantisk, tvåsam kärlek ur ett normkritisk perspektiv. Harlequin har premiär våren 2019!!!!!

Arbetsgrupp: Sonja Ahlfors och Joanna Wingren från Blaue Frau (FIN), Nadja Hjorton, Lisen Rosell och Amanda Apetrea från ÖFA-kollektivet (SE), Nina Matthis (SE), Hallveig Kristín Eiríksdóttir (IS), Gígja Sara Björnsson (IS), Selma Reynisdóttir (IS)

 

Projektet har erhållit stöd från Nordisk Kulturkontakt.

 

ÖFA-KOLLEKTIVET

Amanda, Nadja och Lisen från ÖFA-kollektivet har arbetat tillsammans sen 2006. De har i sin konstellation utvecklats till en stark och återkommande punkt i svenskt kulturliv och har efter en del internationella gästspel också etablerat en publik utanför Sverige. Senast gjorde de föreställning succéföreställningen Grottbjörnens folk på Turteatern i Stockholm, tidigare har de bland annat gjort föreställningen What happens in Uppsala stays in Uppsala på Uppsala Stadsteater.